Πού ταιριάζει το Jerry & Friends;

Το Jerry & Friends στοχεύει να εκπαιδεύσει το ευρύ κοινό, από πολύ νεαρή ηλικία, σχετικά με τη σημασία της στείρωσης των κατοικίδιων τους και τη βοήθεια σε κοινοτικά έργα Trap Neuter Return (TNR).

Στόχος μας είναι να ενθαρρύνουμε την εθελοντική συμμετοχή και με τη διάδοσή της, δημιουργούμε ευαισθητοποίηση σχετικά με τους διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορεί να βοηθήσει κάποιος.

Ελπίζουμε να συμμετάσχουν ενεργά ενήλικες και παιδιά σε κοινοτικές καμπάνιες TNR. Με την εκπαίδευση για τον πληθυσμό των αδέσποτων γατών, ελπίζουμε να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να στειρώνουν και τα κατοικίδιά τους. Ένα μεγάλο ποσοστό των αδέσποτων γατών στους δρόμους μας είναι το αποτέλεσμα των κατοικίδιων γατών που επιτρέπεται να γεννήσουν, καθώς δεν υπάρχουν αρκετά σπίτια για να υιοθετήσουν τα γατάκια. Στη συνέχεια, τα γατάκια εγκαταλείπονται από τους ιδιοκτήτες των κατοικίδιων, όταν έχουν πάρα πολλές γάτες για να τα φροντίσουν.

Τονίζοντας επίσης ότι οι άνθρωποι που ταΐζουν τις γάτες της κοινότητας έχουν επίσης ευθύνη να στειρώσουν αυτές τις γάτες πριν η αποικία γίνει εκτός ελέγχου, ο Τζέρι εξηγεί πώς μπορεί να γίνει αυτό με ασφαλή και ανθρώπινο τρόπο. Αυτό βοηθά επίσης στην ελαχιστοποίηση της εξάπλωσης της ασθένειας και μειώνονται οι παραμορφώσεις κατά τη γέννηση στα γατάκια. Το κόστος της διατροφής μιας αποικίας που αφήνεται να αναπαραχθεί ανεξέλεγκτα είναι πολύ υψηλότερο μακροπρόθεσμα, από το κόστος για τη στείρωση των γατών από την αρχή. Στη συνέχεια απαιτείται συντήρηση για τυχόν νέους επισκέπτες που ενδέχεται να ενταχθούν στην αποικία με την πάροδο των ετών.

Η υπόσχεσή μας:

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των εκδόσεων Jerry & Friends eBook, Kindle και Paperback, θα διατεθούν για τη στείρωση αδέσποτων γατών στην Κύπρο, είτε πρόκειται για την υποστήριξη φροντιστών αποικιών είτε για οικογένειες που ταΐζουν γάτες στις αυλές τους και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τις στειρώσουν.